INSTRUCTEURS

Milly Tjin 

Milly is de oprichtster van Milly Fit Voedingsadvies & groepsfitness. Geboren en getogen in Vierlingsbeek en ging na de Havo richting Haarlem voor een HBO studie Media & Entertainment management. Met diploma op zak gooide ze in 2011 het roer om en is ze de fitnessbranch ingerold. Want zoals het bij vele fanatieke instructeurs gaat, heeft ze van haar passie haar beroep gemaakt.
Met succes heeft ze in 2011 de allround fitness instructor opleiding afgerond aan de AALO. Hierna volgden nog vele opleidingen in de voedings- en fitnessbranch en is Milly ondertussen dan ook een zeer ervaren allround instructeur en voedingscoach. Van een zwetende spinning les tot een swingende Zumba les, Milly draait er haar hand niet voor om.
Ondertussen dus alweer een aantal jaren woonachtig in Vierlingsbeek samen met haar vriend en 2 kinderen. Inmiddels 2 zwangerschappen verder en 2 lieve kinderen rijker doet Milly het iets “rustiger” aan.
Moederschap staat voor haar op nummer 1 en daarom komt het goed uit dat haar grootste hobby tevens haar werk is. Op dit moment geeft Milly XCORE en Pilates lessen in Vierlingsbeek. Daarnaast is ze personal trainer en coacht ze jonge moeders door middel van het persoonlijke MOMFIT traject.
Milly kun je ’s nachts wakker maken voor een goede reep Tony Chocolonely (of andere chocolade)
In 2018 heeft ze de praktijk geopend waar je bij Milly terecht kunt voor verstandig voedingsadvies! Maar daar hoort toch echt een chocolaatje bij op zijn tijd…. 🙂

Monique Nabuurs

Monique (oftewel Moon, want zo wordt ze heel vaak genoemd) is de rechterhand van Milly. Monique is ook in de leer geweest bij Milly, dus vandaar dat ze nu een echt team zijn. Monique volgde namelijk al een hele tijd de x-core lessen bij Milly in Boxmeer en toen Milly daar met zwangerschapsverlof ging heeft Monique haar daar overgenomen, nadat ze eerst de x-core opleiding afgerond heeft.

Zoals jullie weten is ze een overfanatieke enthousiaste stuiterbal, die altijd vol gas gaat. De up tempo nummers zijn toch wel echt haar favoriet. Maar juist de combi van de hele les maakt dat ze het vol overgave doet.

Verder werkt Monique al 27 jaar bij Hotel Asteria en is ze al 19 jaar adviseuse van Oriflame. Ze woont al haar hele leven in Vierlingsbeek met manlief en twee fantastische kids, en houdt van gezelligheid met vrienden en familie en een lekker drankje en hapje.

Inmiddels is haar grote hobby  sporten uitgegroeid tot een bijna dagelijkse bezigheid. Op dit moment geeft ze 3 lessen bij Milly Fit en vaak doet ze nog een extra lesje mee voor de lol. Ook geeft ze 1 x in de week nog een groepsles bij van Dongen Totaal fit.

Super trots is ze dat ze deel uit maakt van het Milly Fit team, dus dames, zoals Milly altijd zegt; let’s spread the x-core virus.

Tot snel.  Liefs….

Mändy Kusters

Sinds april mag Mändy zichzelf met trots gecertificeerd XCORE instructeur noemen.
In maart 2023 heeft ze een stoere stap gezet. Zij is namelijk van fanatiek deelneemster overgestapt naar de andere kant van de groep; namelijk ERVOOR!

Kort over de persoon Mändy Kusters, zodat je weet wie je voor je hebt in de les…..
Ze is geboren in Rijkevoort, sinds haar 22e woonachtig te Vierlingsbeek en nu al 20 jaar in Groeningen.
Samen met manlief Berni, haar 3 geweldige kids en 2 lieve Rhodesian ridgeback honden.
Ze werkt sinds een aantal jaren in Venray bij Reintjes Advies. Daarnaast is ze nog graag actief in het vastgoed verhuurbedrijf en autobedrijf van haar man, bij alle drie in de functie als financiële administratrice.
In haar vrije tijd geniet ze volop van wandelen in de natuur, zichzelf ‘verliezen’ in een goed boek, skiën, gezelligheid met vrienden/familie/gezin, netflixen en sporten (XCORE!!).
De meeste leden hebben haar vast vaker gezien in de les.
Al een aantal jaren volgt ze twee maal per week XCORE bij Milly en Monique. Ze geniet hier volop van en vindt het leuk om net een stapje extra inspanning te leveren voor zelfvoldoening.
Toen er een vacature kwam bij Milly zag ze dit als een grote uitdaging om zichzelf te ontwikkelen en bij te dragen aan het sportplezier van de leden!