INSTRUCTEURS

Milly Tjin 

Milly is de oprichtster van Milly Fit Voedingsadvies & groepsfitness. Geboren en getogen in Vierlingsbeek en ging na de Havo richting Haarlem voor een HBO studie Media & Entertainment management. Met diploma op zak gooide ze in 2011 het roer om en is ze de fitnessbranch ingerold. Want zoals het bij vele fanatieke instructeurs gaat. Heeft ze van haar passie haar beroep gemaakt.
Met succes heeft ze in 2011 de allround fitness instructor opleiding afgerond aan de AALO. Hierna volgden nog vele opleidingen in de voedings- en fitnessbranch en is Milly ondertussen dan ook een zeer ervaren allround instructeur en voedingscoach. Van een zwetende spinning les tot een swingende Zumba les, Milly draait er haar hand niet voor om.
Ondertussen dus alweer een aantal jaren woonachtig in Vierlingsbeek samen met haar vriend en 2 kinderen. Inmiddels 2 zwangerschappen verder en 2 lieve kinderen rijker doet Milly het iets “rustiger” aan.
Moederschap staat voor haar op nummer 1 en daarom komt het goed uit dat haar grootste hobby tevens haar werk is. Op dit moment geeft Milly 3 XCORE lessen en 2 Pilates lessen in Vierlingsbeek. Daarnaast is ze personal trainer en coacht ze jonge moeders door middel van het persoonlijke MOMFIT traject.
Milly kun je ’s nachts wakker maken voor een goede reep Tony Chocolonely (of andere chocolade)
In 2018 heeft ze de praktijk geopend waar je bij Milly terecht kunt voor verstandig voedingsadvies! Maar daar hoort toch echt een chocolaatje bij op zijn tijd…. 🙂

Monique Nabuurs

Monique (oftewel Moon, want zo wordt ze heel vaak genoemd) is de rechterhand van Milly. Monique is ook in de leer geweest bij Milly, dus vandaar dat ze nu een echt team zijn. Monique volgde namelijk al een hele tijd de x-core lessen bij Milly in Boxmeer en toen Milly daar met zwangerschapsverlof ging heeft Monique haar daar overgenomen, nadat ze eerst de x-core opleiding afgerond heeft.

Zoals jullie weten is ze een overfanatieke enthousiaste stuiterbal, die altijd vol gas gaat. De up tempo nummers zijn toch wel echt haar favoriet. Maar juist de combi van de hele les maakt dat ze het vol overgave doet.

Verder werkt Monique al 27 jaar bij Hotel Asteria en is ze al 19 jaar adviseuse van Oriflame. Ze woont al haar hele leven in Vierlingsbeek met manlief en twee fantastische kids, en houdt van gezelligheid met vrienden en familie en een lekker drankje en hapje.

Inmiddels is haar grote hobby  sporten uitgegroeid tot een bijna dagelijkse bezigheid. Op dit moment geeft ze 3 lessen bij Milly Fit en vaak doet ze nog een extra lesje mee voor de lol. Ook geeft ze 1 x in de week nog een groepsles bij van Dongen Totaal fit.

Super trots is ze dat ze deel uit maakt van het Milly Fit team, dus dames, zoals Milly altijd zegt; let’s spread the x-core virus.

Tot snel.  Liefs….

Denise Peters

In 2010 heeft Denise met succes de Docent Dansopleiding afgerond. Uiteindelijk bleek na 4 jaar intensief dansen hier toch niet haar toekomst te liggen. Ze was het plezier in dansen kwijt en de druk om constant te moeten presteren beu. Vervolgens heeft ze de keuze gemaakt om totaal iets anders te gaan doen. Ze is de opleiding Personeel en administratie gaan volgen en heeft binnen verschillende bedrijven gewerkt in een HRM-functie. Momenteel is ze al een aantal jaren werkzaam voor het mooie bedrijf Marel en is ze voornamelijk bezig met de planning en processenverbeteringen rondom het Warehouse in Boxmeer.

 
Denise woont in het mooie Groeningen met haar vriend Sander, 2 kindjes Melle & Nine en hun hond Siebe. Denise is een vrolijke, spontane meid die houdt van gezelligheid. Denise houdt ervan om uit eten te gaan en een zak chips zal je altijd bij haar in huis vinden. Als ze vrij is wil ze graag al haar aandacht geven aan haar kinderen. Leuke dingen doen zoals knutselen, koekjes/cakejes bakken, buiten spelen of gewoon lekker binnen een hut bouwen, dat zijn allemaal dingen die ze graag met haar kinderen doet.
 
Na 2 zwangerschappen vond Denise het tijd om weer aan haarzelf te gaan werken. Tegelijkertijd vroeg haar buurvrouw: “Ga je mee naar een proefles van Milly Fit?”
Sindsdien is ze iedere maandagavond bij de XCORE-training te vinden en heeft ze het plezier in bewegen en dansen weer teruggevonden!
 
Toen ze de oproep “3e musketier gezocht” zag, begon het weer te kriebelen. Ze heeft besloten de stap te zetten en weer terug te keren naar haar roots: LESGEVEN EN LEKKER BEWEGEN!
Binnen korte termijn zal Denise starten met de XCORE Instructeur opleiding.
Daarnaast zou ze graag nog een andere les verzorgen, waarbij dansen én werken aan je hele lichaam centraal zal staan!
 
Ze heeft zin om deze nieuwe uitdaging aan te gaan: “Let’s go FIT” Aldus Denise.