VOOR WIE

Een BGN-gewichtsconsulent helpt mensen met of zonder gewichtsproblemen en/of antwoord zoeken op  voeding- en beweegvraagstukken. Als allrounder op het gebied van voeding en beweging begeleid ik mensen naar een blijvend gezonde leefstijl. Aan de hand van de richtlijnen Goede voeding, van de Gezondheidsraad leer ik jou de juiste keuzes maken. Omdat we een leefstijl gaan ontwikkelen die je kunt en wilt volhouden maak ik absoluut geen gebruik van supplementen of maaltijdvervangers. Met uitzondering van de groepen die extra vitamine’s nodig hebben zoals ouderen, veganisten of zwangeren.

Wil je op een natuurlijke manier een paar kilo’s kwijt of juist erbij? Wil je lekkerder in je vel komen te zitten? Meer rust en balans in je leven creeëren? Fit blijven tijdens de zwangerschap of juist weer terug in shape komen na je zwangerschap? Ga jij bijvoorbeeld trouwen? Of heb je een andere reden?

Neem gerust contact op of maak gelijk een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Samen gaan we kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Omdat Milly Fit aangesloten is bij de Beroepsvereniging van Gewichtsconsulenten Nederland kun je de factuur wellicht declareren bij je zorgverzekeraar in de aanvullende verzekering. Dit heeft geen invloed op je eigen risico. Bekijk hier het overzicht om een indicatie te krijgen van wat jouw zorgverzekeraar vergoed.

 

 

 

 

 

Milly Fit  |  info@millyfit.nl  | 0628684209  |  KVK: 72266198  | Facebook  |  Instagram Google Maps  Algemene voorwaarden  |   Privacyverklaring