WERKWIJZE VOEDINGSADVIES

Kennismakingsgesprek

Het traject start altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek van circa 30 minuten. Dit gesprek vindt plaats in de praktijk in Vierlingsbeek. Tijdens dit gesprek wordt nader uitleg gegeven over wat een gewichtsconsulent doet. Om tot een succesvolle samenwerking te komen is het daarnaast heel belangrijk te achterhalen wat de verwachtingen van jou als cliënt zijn. Vervolgens zal er uitleg worden gegeven over de mogelijkheden en de verschillende trajecten. Tot slot is er ruimte voor vragen.

Intake

Wanneer er tijdens het kennismakingsgesprek besloten wordt om verder te gaan zal de intake plaats vinden. Dit consult duurt circa 45 minuten. Tijdens de intake wordt een algemene anamnese (vragenlijst) en een voedingsanamnese  afgenomen. Daarnaast zal er een meting plaatsvinden waarin onder andere de biometrische gegevens gemeten worden. De uitslagen hiervan worden besproken om samen tot een probleemstelling te komen. Aan het einde van de intake zal kort een algemeen voedingsschema besproken worden. Na afloop stelt de gewichtsconsulent een behandelplan op dat toegestuurd zal worden naar de cliënt.

 

Eenmalig voedingsadvies

De cliënt kan kiezen voor een eenmalig voedingsadvies. Dit omvangt een voedings- en beweegadvies en voedingsschema afgestemd op de persoonlijke energiebehoefte en doelstelling.

 

Vervolgconsulten en werkschrift

In overleg zal bepaald worden hoeveel consulten er nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. De consulten zullen op een vooraf bepaald tijdstip plaatsvinden. Tijdens deze consulten zal er besproken worden wat er goed gaat, waar nog extra hulp bij nodig is en er is ruimte voor vragen. Ook zal er tijdens elk consult aandacht besteed worden aan educatie. Het is belangrijk dat je kennis opbouwt over voeding en dit daadwerkelijk weet toe te passen. Je ontvangt een werkschrift waarin je na elk consult makkelijke huiswerkopdrachten maakt (dit zal weinig tijd in beslag nemen). Deze opdrachten worden elk consult besproken. Ook vinden er in overleg tussentijdse metingen plaats. Na afloop van elk consult ontvang je een persoonlijk voedingsschema aangevuld met een gezond recept. Een vervolgconsult duurt circa 30 minuten.

Aanvulling trainingsschema

Je kunt ervoor kiezen om het gewenste resultaat kracht bij te zetten. Naast een persoonlijk voedingsschema ontvang je dan een uitgebreider beweegadvies aangevuld met een trainingsschema. Dit trainingsschema kun je naar wens uitvoeren in de gym of thuis.

 

Check up

Je hebt een volledig traject afgerond en bent daarna al 3 maanden zelfstandig je nieuwe lifestyle aan het uitvoeren. Na deze 3 maanden ontvang je een uitnodiging voor een gratis check up. Hierin zal een meting uitgevoerd worden om te bevestigen dat je nog steeds op de goede weg bent. Vanzelfsprekend worden tijdens dit gesprek al je vragen en/of obstakels besproken. Duur van deze check up bedraagt 15 minuten.

 

 

 

 

 

Milly Fit  |  info@millyfit.nl  | 0628684209  |  KVK: 72266198  | Facebook  |  Instagram Google Maps  Algemene voorwaarden  |   Privacyverklaring