XCORE


WAT IS XCORE® ?
De 45 minuten durence XCORE® Workout is een effectieve, eenvoudige dynamische en intense core training. De muziek maakt het verschil: de mix van de laatste en beste hits maakt dat je alles wilt
geven tijdens de explosieve oefeningen. Voor je het weet, heb je weer een leuke en energieke les gevolgd.
XCORE® staat voor Extreme Core, een intensieve XCORE® training waarbij effectiviteit en plezier samengaan. De XCORE® workout is een ultieme core training (de kern van rug-, buik- en heupspieren) met behulp van de XCO-Trainer® . De XCO-Trainer® is een buis die een bewegende massa granulaat bevat. Aan het begin en aan het einde van elke beweging zorgd de XCO-trainer® voor extra belasting van de spieren en bindweefsel door het hele lichaam. Dit speciale effect staat bekend als ‘Reactive Impact’ en biedt je de beste training voor je core!

HOE ZIET EEN XCORE® TRAINING ERUIT? 
De training bestaat uit veel dynamische oefeningen met de XCO-Trainer® . Train je uithoudingsvermogen, versterk je spieren en bindweefsel en verbrand veel calorieën. Ervaar hoe je lichaam het beste uit deze geweldige training haalt!

VEILIG EN EFFECTIEF TRAINEN
Het XCORE® team werkt samen met een team van bekende fysiotherapeuten om ervoor te zorgen dat de dynamische oefeningen van de XCORE® Workout veilig kunnen worden uitgevoerd door alle deelnemers.
De XCORE® Workout wordt uitsluitend gegeven door gecertificeerde XCORE® – instructeurs. Ze worden getraind en doorlopen bijgeschoold om jou op een verantwoordelijke en effectieve manier het optimale uit een training te laten halen.

IS XCORE® GOED VOOR JE?
– Vergroot uithoudingsvermogen
– Verlaagd percentage lichaamsvet
– Een slanker lichaam
– Gevormde abs
– Een sterke onderrug
– Verminderde gevoeligheid voor blessures
– Verbeterde coördinatie en algehele balans
– Verbeterde core stabiliteit

Milly is gecertificeerd XCORE trainer sinds 2016
Monique is gecertificeerd XCORE trainer sinds 2019
Wij volgen om de 3 maanden een kwartaaltraining om de techniek en lesgeef skills op het hoogste niveau te houden. 

Bekijk het lesrooster om te zien wanneer XCORE® aangeboden wordt in Vierlingsbeek.