MOMFIT

Begin 2017 heb ik het Mom Fit programma ontwikkeld. Een trainingsprogramma speciaal voor jonge moeders. Zelf ben ik in november 2017 moeder geworden van ons eerste kindje. Ik weet hoe moeilijk het is om de balans te vinden tussen moeder zijn en tijd maken voor jezelf. Maar het kan!

Ben jij ook een kersverse moeder geworden of misschien al een tijdje langer? Vind jij het lastig om je nieuwe (drukke) leven te combineren met genoeg sporten en bewegen? Lukt het je maar niet om die zwangerschapskilo’s ervan af te krijgen? Dan is het MOMFIT programma wellicht iets voor jou! Want naast het zorgen en goed doen voor anderen mag jij jezelf natuurlijk niet vergeten. Een momentje voor jezelf en met je eigen lichaam bezig zijn, je krijgt er zoveel energie voor terug. Met een beetje hulp is het veel leuker en hoeft het helemaal niet zo moeilijk te zijn.

 

Wat houdt het MOMFIT programma in:

– In de praktijk in Vierlingsbeek doen we een intake waaronder een fitheidstest en een lichaamsanalyse.
– Je krijgt materialen om thuis mee te trainen. (€ 20,- borg)
– Je ontvangt een trainingsprogramma speciaal op jou afgestemd.
– Je traint thuis in je eigen omgeving 3 x per week, circa een half uur.
– Om de week vindt er een 30 minuten consult plaats waarin we kijken hoe de training gaat en passen we de training hierop aan.
– Je kunt zelfstandig aan de slag, wanneer het jou uitkomt.
– Je traint in je vertrouwde omgeving, onder professionele begeleiding, op je eigen niveau.
– Je ontvangt wanneer nodig, voedingstips om sneller bij je einddoel te komen.
– Zet jij je 100 % in, dan heb je na 3 maanden 100 % resultaat.

 

Heb jij naast het trainingsprogramma behoefte aan een uitgebreid voedingsadvies en intensieve begeleiding in je voeding? Upgrade je traject dan en ga voor het MILLY FIT Basispakket extra MOMFIT. Voedingsadvies door de BGN gewichtsconsulent wordt door de meeste zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

 

 

 

 

 

 

Milly Fit  |  info@millyfit.nl  | 0628684209  |  KVK: 72266198  | Facebook  |  Instagram Google Maps  Algemene voorwaarden  |   Privacyverklaring