BASIS EXTRA FIT

Tijdens het basis extra fit traject ligt de focus naast voedingsadvies tevens op training. Na een uitgebreide intake doormiddel van een anamnese en het bijhouden van een voedingsdagboek wordt er een “behandelplan” opgesteld.
Tijdens een traject van circa 3 maanden gaan wij samen oude patronen doorbreken en vervangen voor nieuw blijvend gedrag. Samen met de cliënt wordt er een route uitgestippeld die past bij de cliënt en aansluit bij de behoeften. Hierdoor zal het gewenste resultaat blijvend zijn. Uit onderzoek is gebleken dat een periode van 3 maanden minimaal nodig is om blijvende gedragsverandering te bewerkstelligen. Geen terugval en minder kans op het welbekende jojo-effect. Daar gaat een BGN-gewichtsconsulent voor.

Bij een gezonde levensstijl hoort ook voldoende beweging. Daarom zal ook het onderdeel beweging en sport aan bod komen tijdens het traject. De consulent zal hierin sturen, adviseren en motiveren. Voldoende beweging bevordert het resultaat en zorgt ervoor dat de balans makkelijker gevonden én behouden wordt.

Daar waar het bij het basistraject blijft bij adviseren zal er tijdens het extra fit traject intensievere begeleiding plaats vinden op het gebied van training. Doormiddel van persoonlijke trainingsschema’s ondersteunt door duidelijke instructie video’s kan de cliënt thuis trainen. De focus ligt hier veelal op spieropbouw. Meer spieren zorgen ervoor dat je stofwisseling een boost krijgt. De vetverbranding zal versnellen waardoor het resultaat kracht bijgezet wordt. Sneller resultaat wat ook gemakkelijker bij te houden is.

Heb je een specifiek trainingsdoel? Doormiddel van mijn jarenlange ervaring binnen de fitnessbranche kan ik als erkend personal trainer hierbij ondersteunen.

– Voedings- & beweegadvies
– Duur circa 3 maanden
– 7 vervolgconsulten van circa 45 minuten 

– Blijvende gedragsverandering
– Voeding volgens de schijf van vijf
– Gewoon gezond eten
– Om de week 1 op 1 coaching
– Tussendoor contact via e-mail, whatsapp en/of telefonisch
– Persoonlijke voorbeelddagmenu’s
– Voedingsvoorkeurslijst
– Gezonde recepten
– Persoonlijke trainingsschema’s en video’s
– Overige noodzakelijke tools
– Kortom: persoonlijk maatwerk

 

 

 

Milly Fit  |  info@millyfit.nl  | 0628684209  |  KVK: 72266198  | Facebook  |  Instagram Google Maps  Algemene voorwaarden  |   Privacyverklaring