FEED MY BODY & SOUL

Lichaam en geest staan in onlosmakelijke verbinding met elkaar. Je wilt je graag gezond en fit voelen op beide vlakken. Maar heb jij er weleens bij stil gestaan dat het één het ander in de weg kan staan? En natuurlijk ook andersom, dat het één kan het ander versterken?

Je hebt besloten dat je je levensstijl wilt veranderen. Je denkt dat je je beter zult voelen wanneer je een paar kilo’s kwijt bent. Vol goede moed stap je de praktijk van een gewichtsconsulent binnen. Samen gaan jullie je patroon in kaart brengen en kijken waar het huidige patroon uit bestaat en vandaan komt. En dat laatste is in de meeste gevallen ook het belangrijkste, waarom zorg je momenteel niet goed (genoeg) voor jezelf? Stel jezelf eens de volgende vraag: Zit je niet lekker in je vel doordat je niet goed voor jezelf zorgt? Of: Zorg je niet goed voor jezelf doordat je niet lekker in je vel zit?

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan is het Feed my body & soul traject misschien wel iets voor jou. Tijdens dit meest complete traject ga je aan de slag met zowel een voedingsconsulent als met een persoonlijkheidscoach.

– Body & Soul in balans 
– 7 voedingsconsulten (bij gewichtsconsulent Milly Fit)
– 5 consulten persoonlijke groei (bij persoonlijkheidscoach Lieke van der Vorst

– Duur: 3 maanden 
– Doorbreken van ongewenste en het aanleren van doeltreffende voedings- en denkpatronen
– Met als resultaat: vol zelfvertrouwen, energiek, innerlijke rust
– FYSIEK & MENTAAL DE BESTE VERSIE VAN JEZELF!

Body
Het traject bestaat uit 2 onderdelen. Onderdeel 1 is een intensief basis traject van circa 3 maanden waarin ik als BGN- gewichtsconsulent je voedings- & beweegpatroon onder de loep neem.

Tijdens het basistraject ligt de focus op voedingsadvies. Na een uitgebreide intake doormiddel van een anamnese en het bijhouden van een voedingsdagboek wordt er een “behandelplan” opgesteld.
Tijdens een traject van circa 3 maanden gaan wij samen oude patronen doorbreken en vervangen voor nieuw blijvend gedrag. Samen met de cliënt wordt er een route uitgestippeld die past bij de cliënt en aansluit bij de behoeften. Hierdoor zal het gewenste resultaat blijvend zijn. Uit onderzoek is gebleken dat een periode van 3 maanden minimaal nodig is om blijvende gedragsverandering te bewerkstelligen. Geen terugval en minder kans op het welbekende jojo-effect. Daar gaat een BGN-gewichtsconsulent voor.

Bij een gezonde levensstijl hoort ook voldoende beweging. Daarom zal ook het onderdeel beweging en sport aan bod komen tijdens het traject. De consulent zal hierin sturen, adviseren en motiveren. Voldoende beweging bevordert het resultaat en zorgt ervoor dat de balans makkelijker gevonden én behouden wordt. Wil jij intensievere begeleiding op het gebied van sport en beweging? Kijk dan eens naar het basis extra fit pakket.

– Voedings- & beweegadvies
– Duur circa 3 maanden
– 7 vervolgconsulten 

– Blijvende gedragsverandering
– Voeding volgens de schijf van vijf
– Gewoon gezond eten
– Om de week 1 op 1 coaching
– Tussendoor contact via e-mail, whatsapp en/of telefonisch
– Persoonlijke voorbeelddagmenu’s
– Voedingsvoorkeurslijst
– Gezonde recepten
– Overige noodzakelijke tools
– Kortom: persoonlijk maatwerk

Soul

Onderdeel 2 is je innerlijke balans. Om ervoor te zorgen dat je de voedingsadviezen toe kunt passen zul je ondersteunt worden door een persoonlijkheidscoach. Deze tweede coach gaat met jou aan de slag om jouw geest te voeden zodat jij helemaal in balans komt en weer innerlijke rust en vreugde kunt ervaren.

Voor meer informatie over de coach en haar werkwijze kijk eens op de site van Lieke van de Vorst.

 

 

 

Milly Fit  |  info@millyfit.nl  | 0628684209  |  KVK: 72266198  | Facebook  |  Instagram Google Maps  Algemene voorwaarden  |   Privacyverklaring