GROEPSCURSUS GEZOND AFVALLEN

Wil jij je leefstijl veranderen maar doe je dit liever in groepsverband? Dan is een Milly Fit groepscursus zeker iets voor jou. Op een leuke en inspirerende manier leer je om zelfstandig gezonde keuzes te maken op het gebied van voeding en beweging. Gezond leven staat op nummer één, zowel fysiek als mentaal. Daarom leer je ook geen calorieën tellen, maar op de juiste manier omgaan met voeding. Bewustwording, een eigen visie en balans ontwikkelen staat centraal in deze cursus. Je kunt je hiervoor aanmelden als individu of gezellig samen met je zus, broer, buurvrouw, vriendin, moeder, schoonmoeder en zo voorts.
De kracht van een groepscursus is dat je elkaar kunt inspireren, motiveren en kunt helpen wanneer je het even moeilijk hebt. Je kunt samen recepten uitwisselen en deelnemen aan gezamenlijke activiteiten om samen het beweegplan te voltooien. Buiten dat dit heel effectief is, maakt het je nieuwe leefstijl ook nog eens een stuk socialer en gezelliger. De groepscursus ziet er als volgt uit:

 

– Duur van 12 weken
– 6 bijeenkomsten van 1 uur
– Persoonlijke lichaamsanalyse en berekening energiebehoefte
– Persoonlijk voedings- en beweegplan
– Educatief programma incl. werkschrift
– Mogelijkheid tot tussentijdse weegmomenten
– Deelname aan groepsapp waarin gezonde recepten en tips worden gedeeld

Interesse in de groepscursus?  Neem gerust contact op en je krijgt meer informatie over de geplande data.

Omdat Milly Fit aangesloten is bij de Beroepsvereniging van Gewichtsconsulenten Nederland kun je de factuur wellicht declareren bij je zorgverzekeraar in de aanvullende verzekering. Dit heeft geen invloed op je eigen risico. Bekijk hier het overzicht om een indicatie te krijgen van wat jouw zorgverzekeraar vergoed.

 

 

 

 

 

 

 

Milly Fit  |  info@millyfit.nl  | 0628684209  |  KVK: 72266198  | Facebook  |  Instagram Google Maps  Algemene voorwaarden  |   Privacyverklaring