LAUW WARME COUSCOUS SALADE MET GEROOKTE KIP EN NECTARINE


 

couscoussalade

Ingredienten:

  • Ras el Hanout kruiden, 2 eetl
  • Water
  • Snufje zout
  • Couscous, 1 pak
  • Rode of groene paprika, in stukjes
  • Peterselie ½ bakje fijngesneden
  • Olijfolie
  • Gerookte kipfilet, 1 st.
  • Nectarines, 3 st.
  • Cashewnoten, 4 eetl. half gestampt

Breng 500 ml water aan de kook samen met de Ras el Hanout kruiden en het snufje zout.

Doe de couscous in een grote kom en giet het kokend water eroverheen, blijf goed doorroeren.

Laat de couscous zo’n 10 min staan en voeg dan de paprika, peterselie en scheutje olijfolie toe.

Snijd de kipfilet in blokjes en voeg toe.

Snijd de nectarines (of perziken) (bij voorkeur vers, maar kan ook buiten het seizoen uit blik) in partjes en voeg toe.

Roer alles goed door elkaar en strooi er als laatste de cashewnoten overheen.

 

Voor meer achtergrondinformatie over MILLY FIT klik in de header op “MILLY FIT COACH”.